Cursuri

BIO SCULPTURE PUNE ACCENTUL PE EDUCAȚIE!

Cu scopul de a face posibilă intrarea dumneavostră în rețeaua de tehnicieni Bio Sculpture și pentru a vă oferi oportunitatea de a avansa în carieră, vă prezentăm mai jos cum funcționează:
Toate aspectele privind spectrul larg de geluri tratament sunt introduse și pot fi puse în aplicare. Se învață stăpânirea tehnicilor de aplicare cu scopul de a obține forma de unghii dorită. De asemenea, utilizarea corectă a bufferelor și a pilelor este atent exersată.
Un tehnician Bio Sculpture Gel bine instruit nu va întâmpina dificultăți în a repara o unghie ruptă sau desprinsă prin aplicarea de mătase și de BASE GEL asupra rupturii.
Tehnicianul de unghii instruit va fi capabil să corecteze o suprafață plată, scobită sau ondulată la nivelul unghiei, să întărească unghiile slabe și să adăuge un suport necesar pentru unghiile lungi. Prin utilizarea corespunzătoare a gelurilor tratament, pensulelor și tehnicilor de aplicare, unghiile inestetice și cu probleme pot fi remediate prin construirea arcului superior al unghiilor pentru un rezultat durabil și frumos.

 

Cui se adresează?

Tuturor celor pasionați de unghii care iși doresc o carieră în acest domeniu.

 

Ce vei dobândi?

  • Produsele din STARTER KIT
  • Vei cunoaște toate produsele și proprietățile lor
  • Pregătirea unghiei naturale, overlay unghii scurte, overlay unghii lungi, overlay French, tratament cu Lavender Base pentru unghii exfoliate, reparații cu mătase, îndepărtarea gelului, igienă si mentenanță.
  • Certificat cu număr de înregistrare, acreditat în peste 40 de țări.

Ce servicii poți oferi în salon după curs?

  • Manichiură în 4 straturi cu Gelul Tratament Bio Sculpture – o alternativă sănătoasă oferită clientelor care optau pentru manichiură cu ojă semipermanentă
  • Manichiură în 5 straturi cu Gelul Tratament Bio Sculpture – o alternativă sănătoasă oferită clientelor care optau pentru protecție pe unghia naturală + ojă semipermanentă
  • Tratament Lavender Base adresat clientelor care au unghiile exfoliate în bordul liber
  • Construcție pe șablon – soluție pentru 1-2 unghii rupte care necesită prelungire pentru a menține lungimea celorlalte unghii.

CURS BIO SCULPTURE