Despre

CUM A ÎNCEPUT?

În 1988, Elmien Scholtz a introdus pentru prima dată în lume gelul colorat Bio Sculpture care se întărește la UV și se îndepărtează prin înmuiere – Bio Sculpture Gel (Pty) Ltd – Un sistem folosit în saloane care nu se ciobește, are un finisaj puternic, flexibil și lucios care întărește și protejează unghia naturală și o culoare care durează săptămâni. Astăzi, Bio Sculpture Gel este în continuare liderul mondial în îngrijirea unghiilor sănătoase.

La Congresul Internațional CIDESCO găzduit de Africa de Sud în 1995, la Sun City, Elmien a fost copleșită de interesul din străinătate. Ea a fost invitată la Washington DC Expo pentru a sărbători a 50-a aniversarea CIDESCO, precum și pentru a participa la expoziția anuală a Exportatorilor Internaționali, unde Bio Sculpture a fost prezentat pentru restul lumii. În 2006 Elmien a câștigat Premiul Premierului ca exportator al anului și până în 2015 brandul Bio Sculpture și-a extins casa în peste 40 de țări.

Bio Sculpture a continuat să se dezvolte într-un sistem complex de îngrijire a unghiilor și, grație unui proces continuu de cercetare și dezvoltare, a ținut pasul cu creșterea rapidă a industriei. Gama de produse s-a extins exponențial, iar prin stabilirea unor noi standarde, acest sistem superior de întreținere a unghiilor a devenit cunoscut ca liderul mondial în industria îngrijirii unghiilor.

Elmien, ca fondator și director Bio Sculpture International, împreună cu soțul ei, Dr. Carl Scholtz ca CEO, au crescut compania cu succes imens. Pe parcursul anilor 2002 și 2003, Bio Sculpture Gel a participat la un studiu realizat de Institutul de Cercetare Clinica FARMOVS PAREXEL, pentru a evalua eficacitatea și tolerabilitatea gelului lor de unghii care se întărește la UV și a primit un certificat de 5 STELE DE SIGURANȚĂ – o premieră în industrie. Bio Sculpture Gel continuă să câștige numeroase premii naționale și internaționale, printre care enumerăm “Business-ul anului”, “Cel mai bun produs pentru profesioniști”, dar și “Premiul din partea Cititorilor” pentru diferite produse din gamă.

next

BIO SCULPTURE GEL?

Bio Gel este singurul sistem pentru unghii cu o siguranță de 5 stele, oferind peste 170 culori care se pot întări cu LED-uri și care se îndepărtează prin împachetare cu soluție Bio Sculpture special concepută, lăsând unghia naturală, sănătoasă și intactă.

Bio Gel este singurul sistem de îngrijire a unghiilor unde cunoștințele dobândite pe parcursul formării pot fi puse în aplicare prin echiparea tehnicianului de unghii cu un spectru complet de geluri adecvate, pentru a trata cu succes orice tip de unghii și orice tip de problemă care nu are o cauză medicală.

Bio Gel are grijă de sănătatea unghiilor naturale. Aplicațiile nu necesită deshidratare înainte de aplicare. Dispunem de o gamă specială de tratamente de unghii naturale pentru utilizarea în salon și îngrijirea la domiciliu numită ETHOS.

Sistemul nostru complet de îngrijire a unghiilor este utilizat de către tehnicienii de unghii profesioniști din întreaga lume. Procesul continuu de cercetare și dezvoltare este axat pe oferirea unui spectru complet de tratamente de unghii. Sistemul Bio Gel oferă o gamă de geluri de tratament pentru unghii moi, medii și dure, aflate în orice stadiu (subțiate, dureroase, exfoliate, stratificate etc) pentru a crea tratamente personalizate.

Bio Gel se încadrează în standardele vegetariene și nonvegetariane, este 100% vegan și NU utilizează produse de origine animală pentru niciunul dintre ingrediente.

Bio Gel este alternativa sănătoasă în îngrijirea unghiilor, cu minimum de praf, FĂRĂ PRIMERI, bonderi, mirosuri sau nivelare prin pilire.

next

EVO OXYGENATING GEL

Este conceput pentru a susține schimbul de vapori de apă și oxigen, permițând astfel unghiilor să rămână sănătoase.

GRAD MEDICAL – Evo Base are o formulă medicală care asigură ingredientele de cea mai bună calitate.

INFUZIE DE VITAMINA A și E – Evo Base este infuzat cu Vitamina A și E care vor migra pe suprafața unghiei pentru a o menține sănătoasă.

SUPORT FLEXIBIL – Rezistent, flexibil și cu rezultate care previn rănirea sau degradarea unghiei naturale.

LONGEVITATE – Are o tehnologie superioară de aderență care durează până la 3 săptămâni și mai mult.

UȘOR DE ÎNDEPĂRTAT – Îndepărtare între 10 și 12 minute fără să distrugă unghia naturală

Evo Base a fost proiectat de la bază pentru a oferi cea mai bună combinație între siguranță și performanță. Acesta nu conține formaldehidă, DBP sau Camphor. Vitaminele A și E au fost adăugate la bază deoarece acestea vor migra pe unghie după polimerizare. Lanțul lung de poliuretan a fost selectat special pentru a asigura flexibilitatea și duritatea necesară pentru performanța produsului, precum și pentru a asigura o mai bună pătrundere a vaporilor de apă după polimerizare.

Pentru menținerea sănătații unghiilor este esențial echilibrul dintre vaporii de oxigen și cei de umiditate. Atunci când unghiile sunt acoperite de un produs artificial, ele pot fi vulnerabile la deshidratare, infecții bacteriene și fungice. Keratina, din care este formată majoritatea structurii unghiei, permite transmiterea oxigenului și a vaporilor de apă pentru a hrăni pielea și a ucide bacteriile anaerobe. Evo2 este optimizat pentru a imita acest proces, prin facilitarea schimbului de oxigen și a vaporilor de apă. Chiar daca H2O este o moleculă mai mare decat O2, aceasta este mult mai mică decât spațiile mari din structura microscopică a gelului polimerizat și permite moleculelor de vapori de apă să migreze prin gel.

 

Placa unghială – Unghia naturală este compusă din celule moarte numite Keratină care permit transmisia moleculelor de O2 si CO2.

 

Patul unghial – Pielea de sub placa unghială este echilibrată de Oxigen (O2) și vapori de umiditate.

O unghie sanatoasă crește cu aproximativ 0,1mm pe zi, în funcție de compoziția stabilă a plăcii unghiale. Alimentele, stresul, poluarea, soarele, frigul și schimbarea sezonului, toate aceste elemente afectează ciclurile de creștere și de sănătate ale unghiei. Mai mult, structurile de keratină sunt foarte permeabile (de 10 ori mai mari decat pielea) iar pentru a rămâne sănătoase au nevoie de schimbul de aer cu vaporii de apă.

 

next

ETHOS

ETHOS este noua gamă de îngrijire a unghiilor oferită de BIO SCULPTURE, care promite să redea sănătatea unghiilor dumneavoastră.

Compusă din opt produse, ETHOS poate fi recunoscută ușor datorită noului aspect. Proprietatea unică a ingredientului natural principal din fiecare tratament individual este afișată discret pe sticlă.

ETHOS urmează abordarea etică a BIO SULPTURE: nu conține produse de origine animală și nu a fost testată pe animale.

 

 

KIWI SCRUB conține mici particule de aluminiu și pulbere de semințe de fructe, concepute pentru a exfolia suprafețele unghiilor uscate și aspre. În plus, pe lângă Vitaminele C și E, conține și extract de rădăcină de ginseng, ulei de floarea-soarelui și de migdale dulci, care contribuie la hidratarea unghiei. Are o textura blândă care va ajuta la îndepărtarea delicată a celulelor pielii moarte, eliberând unghiile și cuticulele de vechiul lor strat și va ajuta la regenerarea plăcii unghiale, precum și a cuticulelor. Extractul de rădăcină de ginseng ajută la refacerea pielii din jurul unghiilor, în timp ce uleiurile rehidratează placa unghială.

 

ALMOND OIL conține uleiul pur de migdale, uleiul de jojoba, uleiul de avocado și vitamina E, care vor rehidrata unghiile în timpul îndepărtării și vor menține cuticulele suple.

 

VITAMIN DOSE conține o combinație de vitamine care sunt livrate la celule pentru întinerire și hidratare. Extractul de rădăcină de ginseng este bogat în grupul de vitamina B: vitamina B1, vitamina B2, vitamina B12 și acizii nicotinamidă-pantotenic care sunt esențiali pentru a susține structura keratinei și metabolismul celular al unghiei. Noua doză de vitamina îmbunătățită nu conține Parabeni.

 

VOLCANIC BASE este un întăritor de unghii, îmbogățit cu extract de piatră vulcanică pentru a întări unghiile moi. Este bogat în ulei de fistic, care stimuleaza sinteza de Keratină, crescând duritatea unghiilor, precum și flexibilitatea.

 

SEAWEED CALCIUM BASE – bază dezvoltată pentru a promova flexibilitatea și suplimentele pentru unghiile HARD, DRY și BRITTLE. De asemenea, poate fi folosit ca un FILLER RIDGE.

Acesta conține calciu derivat din extracția de alge roșii, care la rândul său conține și oligoelemente esențiale, cum ar fi magneziu și zinc, care vor ajuta la întărirea structurilor de cheratină ale unghiei pentru a crește flexibilitatea și pentru a restabili suplețea unghiilor fragile.

Fragmentele anorganice naturale, Silica și Mica, vor umple muchiile pentru a lăsa o suprafață netedă unghiilor.

 

 

LAVENDER BASE este folosită pentru a trata unghiile fragile și degradate.

Lavander Base are o nuanță frumoasă de lavandă și este îmbogățită cu extract de frunze de rozmarin, cu proprietăți calmante. Uleiurile de semințe de floarea-soarelui, uleiul de baobab și extractul de rădăcină de ginseng vor ajuta la întărirea și restabilirea unghiilor fragile și dureroase.

 

OXYCOAT este conceput ca o bază hrănitoare pentru unghiile sănătoase.

Este un strat de bază extrem de hrănitor, care conține izoflavone de bambus care asigură o protecție puternic antioxidantă și va stimula proliferarea celulelor. OxyCoat conține extracte de rodie și struguri pentru a hrăni și revitaliza unghiile. Acestea vor susține fluxul de vapori de apă și oxigen.

Atunci când este utilizat cu un lac de unghii, OxyCoat, utilizat ca strat de bază, va ajuta la prevenirea apariției infecțiilor fungice.

 

MIRROR TOP COAT are o textură densă, cu un efect de plumping, pentru a crește gradul de strălucire a culorii unghiilor și pentru a fi mai vibrante. Mirror Top Coat este conceput pentru a permite formarea unui strat de protecție care va extinde viața unei manichiuri.

Mirror Top Coat este rezistent la zgârieturi, creează un aspect proaspăt și are un timp de uscare de 5 minute, lăsând o manichiură strălucitoare, ca de oglindă, cu o acoperire netedă și mătăsoasă.

next

GEMINI

Lacul de unghii Gemini oferă unghiilor o strălucire de înaltă calitate, cu durată de viață, uscare rapidă si cu o vibrație excepțională datorită culorilor pigmentate.

Gemini are proprietăți revitalizante și conține agenți puternici de întărire, precum Hexanal și extracte de plante derivate din Aloe Vera, Lămâie și Ginseng.

De asemenea, conține vitamine cum ar fi vitaminele A, B5, C, E și F și are proprietăți de activare a Keratinei.

Lacul de unghii Gemini este compatibil cu toate bazele ETHOS care permit un anumit grad de permeabilitate. OxyCoat este proiectat pentru a pătrunde rapid, ceea ce înseamnă că hrănirea

EXPERIMENTEAZA DIFERENȚA ALĂTURI DE BIO SCULPTURE..