Vrei sa intri in posesia Bio Gelului? Afla cum in acest articol!

Cand vine vorba de alegerile pe care trebuie sa le facem cand pornim la drum in incercarea de a deveni un tehnician de unghii profesionist si de a avea un salon la cele mai inalte standarde, avem tendinta sa devenim foarte pretentioase si sa ridicam nivelul asteptarilor. Pachetele Bio Sculpture vin in completarea acestor cerinte, fiind brand lider pe piata internationala, unde calitatea si experienta unica primeaza.

 

Pentru astazi ne-am propus sa clarificam putin termenii si conditiile achizitionarii unor astfel de pachete, sa detaliem toate kit-urile Bio Sculpture de care te poti bucura, precum si ce contine fiecare, astfel ca tu sa iti faci o idee cat mai amanuntita si mai clara legata de beneficiile pe care le poti avea intr-o astfel de colaborare. 

 

 

Ne adresam unui spectru larg de profil de client, dar cu cerinta esentiala de a lucra intr-un salon, si nu acasa. Incurajam dezvoltarea business-urilor proprii in conditii cat mai profesioniste si orientate catre experienta clientului, cu aparatura si tehnici de lucru moderne.

 

 

Bio-Sculpture va pune la dispozitie urmatoarele variante si avantaje:

  1. Pachetul Intro

  2. Pachetul Basic

  3. Pachetul Professional

  4. Pachetul Salon Partener

1. INTRO

 

Se adreseaza profesionistilor care lucreaza in salon si vor sa testeze Bio Gel.

 

Practic este pachetul cu ajutorul caruia testezi produsul, incepi sa-i cunosti avantajele si principiile de functionare, primesti feedback de la clientele tale, iar daca la final esti multumita (garantam ca vei fi) si vrei sa implementezi serviciile Bio Sculpture in salonul tau, trebuie sa mergi mai departe si sa alegi unul dintre pachetele 2, 3 sau 4.

Pachetul INTRO se poate achizitiona o singura data, este urmat de un tutorial step-by-step si are 22% reducere fata de lista de preturi. Ai nevoie de instrumentar propriu, lampa LED si minimul de experienta de lucru pentru a le putea testa corect. Link aici

2. BASIC

 

Se adreseaza profesionistilor care lucreaza in salon si care au deja propriul instrumentar si lampa LED functionala.

 

Daca iti doresti o alternativa sanatoasa la gelul clasic, ai alergie la praf si nu te identifici cu tehnicile gelului clasic, daca vrei sa-ti maresti baza de cliente prin fidelizare cu ajutorul unui produs pe care nu-l au cele care lucreaza acasa, daca iti doresti un produs premium si rezistent, fii sigura ca pachetul Basic este ce iti trebuie!

 

Pachetul BASIC include un curs GRATUIT obligatoriu, de o zi, care se tine la sediul Bio Sculpture din Bucuresti si care se stabileste dupa achizitionarea pachetului. In cadrul cursului vei invata sa faci corect pregatirea unghiilor printr-o tehnica non-invaziva (fara freze), vei invata sa alegi gelurile Bio Gel in functie de nevoile fiecarei cliente in parte, cum sa aplici Bio-Gel pentru rezultate impecabile si rezistente si cum sa indepartezi Bio-Gel corect pentru a mentine unghiile sanatoase.

 

Iti doresti sa faci parte din comunitatea tehnicienilor acreditati Bio Sculpture? Inseamna ca pachetul Basic reprezinta alegerea ideala pentru tine, cu o investitie mica pentru inceput, dar cu ajutorul careia vei creste impreuna cu noi. Link aici

 

 

3. PROFESSIONAL 

 

Se adreseaza profesionistilor care lucreaza in salon, care au deja propriul instrumentar si lampa LED functionala si care isi doresc sa urmeze cursul in orasul de resedinta sau in salonul in care lucreaza. Pachetul Professional este ceea ce iti trebuie daca vrei sa te vizitam pentru un curs individual.

 

Pachetul Professional include un curs GRATUIT obligatoriu, de o zi, curs 1 la 1 care se va tine la tine in salon si care se stabileste dupa achizitionarea pachetului. In cadrul cursului vei invata sa faci corect pregatirea unghiilor printr-o tehnica non-invaziva (fara freze), vei invata sa alegi gelurile Bio Gel in functie de nevoile fiecarei cliente in parte, cum sa aplici Bio-Gel pentru rezultate impecabile si rezistente si cum sa indepartezi Bio-Gel corect pentru a mentine unghiile sanatoase.

 

Cu pachetul Professional te bucuri de toate avantajele de la pachetul Basic si este potrivit pentru tine daca lucrezi in afara Bucurestiului sau daca vrei sa te vizitam in propriul salon, daca ai nevoie sa iti fie facilitat accesul la mai multe produse Bio Gel si daca iti doresti sa faci parte din comunitatea tehnicienilor acreditati Bio Sculpture. Link aici  

 

 

 

 

4. SALON PARTENER

 

Se adreseaza profesionistilor care lucreaza in salon, care au incercat deja Bio-Gel si care vor sa devina parteneri. Pachetul Salon Partener contine tot ce ai nevoie pentru a avea masa complet utilata Bio Sculpture!

 

Pachetul Salon Partener include un curs GRATUIT obligatoriu, de doua zile, care se va tine la tine in salon si care se stabileste dupa achizitionarea pachetului. Vei fi listat si promovat pe toate canalele noastre ca Salon Partener (Google, Facebook si Social Media), beneficiezi de 16% reducere fata de lista de preturi si te bucuri de discount-uri la comenzile ulterioare in functie de praguri de comenzi, discounturi intre 5% si 20%

 

In cadrul cursului vei invata sa faci corect pregatirea unghiilor printr-o tehnica non-invaziva (fara freze), vei invata sa alegi gelurile Bio Gel in functie de nevoile fiecarei cliente in parte, cum sa aplici Bio-Gel pentru rezultate impecabile si rezistente, cum sa indepartezi Bio-Gel corect pentru a mentine unghiile sanatoase, cum se repari cu matase unghia rupta, dar iti vor fi prezentate si optiuni de nail art. Link aici

 

 

Asadar, oricare ar fi alegerea ta, fii sigura ca esti pe maini bune! Bio Gel este singurul sistem pentru unghii cu o siguranta de 5 stele, recunoscut de toti specialistii in domeniu. Alege pachetul care ti se potriveste si fa-ti visul sa devina realitate!

 

Experimenteaza diferenta alaturi de Bio Sculpture si pleaca impreuna cu noi intr-o calatorie estetica, in care serviciile profesionale, de calitate, produsele premium si experienta totala a clientului sunt cele care te recomanda. Construieste-ti o identitate de care sa fii mandra si lucrurile bune nu vor inceta sa apara!

 

 

HEALTHY | ETHICAL | PROFESSIONAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *